2018. június 27., szerda

A tökéletes porzsák megtalálása – milyen típust válasszunk?


A porzsák a porszívó azon része, mely a felszívott szennyeződéseket, koszt és port hivatott magában tartani egészen az ürítésig. Minden porzsáknak megvan a maga űrmértéke, melyhez mérten változhat a kapacitás és a teljesítmény. A porzsák különféle anyagokból készülhet, így léteznek:
  • Vászon porzsák – Korszerűbb társaikhoz képest körülményes a tisztításuk, az egészségre is károsabb az ürítésük, és mosás után romlik az áteresztőképességük, ezért kevésbé ajánlott  a használatuk.
  • Papír porzsák – Kialakításától függően létezik egyszeri, illetve többszöri felhasználású, praktikusságuk abban rejlik, hogy egyszerűen kicseréljük egy újra.
  • Mikroszálas porzsák – Előnyük, hogy viszonylag nagyobb térfogattal és jobb szívási teljesítménnyel rendelkeznek, így igen költséghatékonyak. A szintetikus anyagú porzsákok a maximális telítettség eléréséig képesek tökéletes szívási teljesítményt garantálni, azonban ezek csak bizonyos típusú porszívókban alkalmazhatóak és jóval költségesebbek, mint régebbi verzióik.
Bármelyik típus mellett is tesszük le a voksunkat, fontos, hogy mindegyikből a legkiválóbb minőségűt válasszuk, az esetleges kellemetlenségek és meghibásodások elkerülése érdekében. Ha Ön is megbízható forrásból származó porzsákot keres, tekintse meg honlapunkat, nézzen körül a www.mindenporzsak.hu weboldalon, ahol számtalan kiegészítő információt találhat a megfelelő porzsák kiválasztásához. Kérdés esetén bátran vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal telefonon a 06-46/742-053-as számon, illetve e-mailben az info@mindenporzsak.hu címen, készséggel állunk rendelkezésére!
Válasszon korszerű és praktikus, igényeinek megfelelő termékeket a leghatékonyabb takarítás érdekében!

http://noipont.hu/a-tokeletes-porzsak-megtalalasa-milyen-tipust-valasszunk/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése